Luovuus on antautumista ja pyrkimystä. Siksi sen käsittely (en keksi parempaakaan sanaa!) on niin vaikeaa: Siinä tarvitaan feminiinisiä, että maskuliinisia taitoja. Tämä synnyttää parhaimmillaan flow-kokemuksen, jolloin jokin meissä hetkeksi eheytyy ja parantuu. Tavoitamme ehkä sielumme aidon sävyn.

Luotamme hetken, että olemme juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Emme koe olevamme eksyksissä vaan perillä missä ikinä olemmekaan. Emme hetkeen etsi – emme siksi, että olisimme löytäneet mitään erityistä, vaan siksi että meidän ei tarvitse. Tämä riittää sillä hetkellä.

Kun hetkeksi eheydymme, emme opi mitään uutta tai saa tietoomme mitään salaista. Me vain tavoitamme itsemme sellaisina kuin olemme aina olleetkin. Luotamme, että meidän ei tarvitse kiirehtiä pois tai kohti. Luotamme hapuilun kauneuteen.

Tämä on lähtökohta Kirjoittamisen 7 uutta salaisuutta -koulutukselleni. Avaan siinä ideoiden, uteliaisuuden, liikkeen, syvyyden, voiman, valppauden ja herkkyyden salaisuudet. Ne vievät sinut luovuuden syviin vesiin. Uskon, että siellä on saavutettavissa myös suurimmat voitot ja läpimurrot niin kirjoittamisessa kuin kasvussamme ylipäätään.

Olen työpajoissaan ja kursseillaan auttanut yli 1000 ihmistä vahvistamaan luovuuttaan ja kirjoittamistaan. Se on ollut ja on ihana mahdollisuus! Ilmoittaudu sinäkin pian (12.9. 2019 mennessä) mukaan osoitteessa mertzi.bergman@braindrops.fi.

Kirjoittamisen 7 uutta salaisuutta -koulutus toteutetaan Eranova Salissa Kasarmikatu 2, Helsinki) sunnuntaina 22.9.2019 kello 10-17. Hinta on vain 108 euroa! Hintaan sisältyy opetus ja koulutusmateriaali.

Ole se luovuus, jonka maailmassa haluat nähdä!